Támogatások

  • 2021-ben GINOP 9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönben részesültünk. A finanszírozás a REACT- EU forrásból a Covid19-világjárványra adott uniós válasz részeként történik

Kedvezményezett neve: Kreatív Tér Közhasznú Non-profit Kft.
Projekt címe: Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön
Projekt rövid bemutatása: Ifjúsági és civil csoportok, közösségi projektek, képzések, családok, baráti társaságok értékteremtő tevékenységeinek adunk logisztikai és térbeli hátteret, inspiráló környezetet. Ifjúsági képzési központot működtetünk Hollókőn, amely adottságaiban, szolgáltatásaiban megfelel a rendhagyó módszerekkel dolgozó csoportok igényeinek. A szálláshely értékesítéséből származó bevétel a ház fenntartását, a programok támogatását és helyi ifjúsági munkánkat, közösségfejlesztő és munkahelyteremtő törekvéseinket szolgálják. Helyi hátrányos helyzetű fiataloknak és fiatal felnőtteknek teremtünk munkalehetőséget a Kreatív Tér fenntartása és üzemeltetése során.
Az igényelt finanszírozással a pandémia alatt a cégben dolgozók fizetését, a rezsit szeretnénk fedezni. A pandémia után a nyitáshoz szükséges készleteket, eszközöket és felújításokat szeretnénk megvalósítani.

Támogatási összeg: 10.000.000.-
Felhívás azonosító jele: GINOP-9.1.1-21
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2031.06.15.

 

  • 2021-ben GINOP-1.2.9-20 Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatásában részesültünk.

Kedvezményezett neve: Kreatív Tér Közhasznú Non-profit Kft.
Projekt címe: Kreatív Tér 2.0
Projekt rövid bemutatása: Pályázatunk célja, hogy az étkeztetési szolgáltatásainkban minőségi ugrást érjünk el. Elsősorban a konyhánk berendezéseinek modernizálásával, már elhasznált eszközeink és bútoraink lecserélésével, az étkezéshez kapcsolódó helyiségek és terek funkcióinak bővítésével és új eszközök beszerzésével. Terveink szerint az eszközbővítéssel, korszerűsítéssel a konyha és az étkező terek megújításával nem csak a saját ügyfékörünknek tudunk magasabb minőséget biztosítani, hanem kapacitásiankat úgy tudjuk növelni, hogy a környezetünkben lévő szálláshelyeknek, táboroknak, intézményeknek is tudunk étkeztetést biztosítani, ezáltal.

Támogatási összeg: 6.470.604.-
Támogatás mértéke: 70%
Projekt azonosító jele: GINOP-1.2.9-20-2021-03049
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.